KAV autoverhuur zet in op online

“Zwart wit gezegd is onze omzet weg”. Hemmie Kerklingh van KAV is er helder over. “Waar we nu mee bezig zijn is het aanvragen van alle mogelijke subsidies. Daar zijn we op dit moment drukker mee dan met verhuur.”

De ondernemer Kerklingh zet nu vol in op online verhuur vanwege de coronacrisis. Veel van de KAV-vestigingen zijn hier volledig op ingesteld. “Eind dit jaar geldt dat voor al onze locaties door het hele land. Daarnaast staan we op plekken waar de verhuur gewoon doorgaat. Denk aan meerdere vestigingen van Hornbach en Praxis”.

Ikea

Dat de Ikea-vestigingen in Nederland nu ook sluiten gooit nog geen roet in het eten. “De online verkoop van Ikea gaat gewoon door en de spullen moeten wel worden afgehaald dus de traffic ten aanzien van onze business kan daar doorlopen.”

Hygiëne

Dat de mensen op dit moment de kat uit de boom kijken en weinig tot geen actie ondernemen merkt Hemmie Kerklingh aan den lijve. “Gisteravond zat ik aan de telefoon voor Car Connect. Welgeteld één telefoontje voor een auto. De angst zit er goed in. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Zo besteden we extra aandacht aan de hygiëne in de auto’s.”

KAV autoverhuur zet in op online - Automobielmanagement.nl

KAV autoverhuur zet in op online

“Zwart wit gezegd is onze omzet weg”. Hemmie Kerklingh van KAV is er helder over. “Waar we nu mee bezig zijn is het aanvragen van alle mogelijke subsidies. Daar zijn we op dit moment drukker mee dan met verhuur.”

De ondernemer Kerklingh zet nu vol in op online verhuur vanwege de coronacrisis. Veel van de KAV-vestigingen zijn hier volledig op ingesteld. “Eind dit jaar geldt dat voor al onze locaties door het hele land. Daarnaast staan we op plekken waar de verhuur gewoon doorgaat. Denk aan meerdere vestigingen van Hornbach en Praxis”.

Ikea

Dat de Ikea-vestigingen in Nederland nu ook sluiten gooit nog geen roet in het eten. “De online verkoop van Ikea gaat gewoon door en de spullen moeten wel worden afgehaald dus de traffic ten aanzien van onze business kan daar doorlopen.”

Hygiëne

Dat de mensen op dit moment de kat uit de boom kijken en weinig tot geen actie ondernemen merkt Hemmie Kerklingh aan den lijve. “Gisteravond zat ik aan de telefoon voor Car Connect. Welgeteld één telefoontje voor een auto. De angst zit er goed in. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Zo besteden we extra aandacht aan de hygiëne in de auto’s.”