Gratis auto’s voor zorgverleners binnen een kwartier vergeven

Auto.nl heeft 10 auto’s ter beschikking aan zorgverleners zonder auto. Ze waren binnen één kwartier vergeven. Het bedrijf hoopt hiermee een helpende hand te kunnen bieden in de coronacrisis. Ook riep het alle bedrijven in de autobranche op zich bij het initiatief aan te sluiten onder de hashtag #zorgheldenauto.

Start van de actie vond afgelopen donderdagavond plaats bij Qmusic, in de avonduitzending van radio-dj Domien Verschuuren. “Binnen een kwartier waren de auto’s vergeven,” aldus general manager Martijn Bovée. “Dat geeft aan dat de vraag naar een dergelijke oplossing serieus is. We hebben inmiddels al heel wat collega’s in de branche meegekregen. We verwachten dat nog veel meer zorgverleners uit de brand geholpen kunnen worden.”

Over de aanleiding van de actie vertelt Bovée: “Veel bedrijven staan met hun rug tegen de muur in deze coronacrisis. Ook als verkoper van auto’s denk je voorlopig weinig te kunnen betekenen. Maar we zijn gaan nadenken over knelpunten in deze tijd, en wat we daaraan kunnen doen. Op zorgverleners wordt momenteel een enorm beroep gedaan, die moeten optimaal kunnen functioneren. Daarom besloten we een actie op te zetten: auto’s beschikbaar stellen voor zorghelden zonder auto.”

#zorgheldenauto

Bovée benadrukt dat het de bedoeling is zo veel mogelijk autobedrijven mee te krijgen. “We hopen op heel veel aansluiting, iedereen mag de term #zorgheldenauto hanteren. Natuurlijk is het leuk voor ons als de actie veel navolging krijgt, maar eerste doel is en blijft: zo veel mogelijk auto’s loskrijgen voor autoloze zorgverleners.”

Auto.nl heeft een platform opgezet waarop zowel zorgverleners als bedrijven zich kunnen aanmelden voor de actie: www.zorgheldenauto.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gratis auto’s voor zorgverleners binnen een kwartier vergeven - Automobielmanagement.nl

Gratis auto’s voor zorgverleners binnen een kwartier vergeven

Auto.nl heeft 10 auto’s ter beschikking aan zorgverleners zonder auto. Ze waren binnen één kwartier vergeven. Het bedrijf hoopt hiermee een helpende hand te kunnen bieden in de coronacrisis. Ook riep het alle bedrijven in de autobranche op zich bij het initiatief aan te sluiten onder de hashtag #zorgheldenauto.

Start van de actie vond afgelopen donderdagavond plaats bij Qmusic, in de avonduitzending van radio-dj Domien Verschuuren. “Binnen een kwartier waren de auto’s vergeven,” aldus general manager Martijn Bovée. “Dat geeft aan dat de vraag naar een dergelijke oplossing serieus is. We hebben inmiddels al heel wat collega’s in de branche meegekregen. We verwachten dat nog veel meer zorgverleners uit de brand geholpen kunnen worden.”

Over de aanleiding van de actie vertelt Bovée: “Veel bedrijven staan met hun rug tegen de muur in deze coronacrisis. Ook als verkoper van auto’s denk je voorlopig weinig te kunnen betekenen. Maar we zijn gaan nadenken over knelpunten in deze tijd, en wat we daaraan kunnen doen. Op zorgverleners wordt momenteel een enorm beroep gedaan, die moeten optimaal kunnen functioneren. Daarom besloten we een actie op te zetten: auto’s beschikbaar stellen voor zorghelden zonder auto.”

#zorgheldenauto

Bovée benadrukt dat het de bedoeling is zo veel mogelijk autobedrijven mee te krijgen. “We hopen op heel veel aansluiting, iedereen mag de term #zorgheldenauto hanteren. Natuurlijk is het leuk voor ons als de actie veel navolging krijgt, maar eerste doel is en blijft: zo veel mogelijk auto’s loskrijgen voor autoloze zorgverleners.”

Auto.nl heeft een platform opgezet waarop zowel zorgverleners als bedrijven zich kunnen aanmelden voor de actie: www.zorgheldenauto.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding