Stern neemt de nodige voorzorgsmaatregelen

De Stern-dealers nemen met het oog op het coronavirus de nodige voorzorgsmaatregelen. Uitgangspunt zijn de richtlijnen van het RIVM en de GGD, waarbij volgens eigen zeggen ‘de gezondheid van de klant en de collega’s op de eerste plaats komt’.

Dealergroepen sluiten weer vestigingen

De openingstijden van onze werkplaatsen blijven onveranderd, wel zijn  de openingstijden van de showrooms aangepast. Deze zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13.00 – 18.00 en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een persoonlijke afspraak te maken. Per telefoon of email zijn de verkoopadviseurs de hele dag bereiken.

Reinigen

Bureaus, balies, deurklinken, toiletten en pinautomaten worden extra vaak gereinigd. Na proefritten of een werkplaatsbezoek wordt het stuur, versnellingspook en handgrepen van de auto gereinigd, dat geldt ook voor de showroomauto’s .

Stern neemt de nodige voorzorgsmaatregelen - Automobielmanagement.nl

Stern neemt de nodige voorzorgsmaatregelen

De Stern-dealers nemen met het oog op het coronavirus de nodige voorzorgsmaatregelen. Uitgangspunt zijn de richtlijnen van het RIVM en de GGD, waarbij volgens eigen zeggen ‘de gezondheid van de klant en de collega’s op de eerste plaats komt’.

Dealergroepen sluiten weer vestigingen

De openingstijden van onze werkplaatsen blijven onveranderd, wel zijn  de openingstijden van de showrooms aangepast. Deze zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13.00 – 18.00 en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een persoonlijke afspraak te maken. Per telefoon of email zijn de verkoopadviseurs de hele dag bereiken.

Reinigen

Bureaus, balies, deurklinken, toiletten en pinautomaten worden extra vaak gereinigd. Na proefritten of een werkplaatsbezoek wordt het stuur, versnellingspook en handgrepen van de auto gereinigd, dat geldt ook voor de showroomauto’s .