Doe mee met het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2020

De coronacrisis heeft impact op hoe wij leven, werken en reizen. Op dit moment, maar wellicht ook in de toekomst. Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek speurt hierin naar trends en geeft antwoorden. Uw input is daarbij van groot belang! Daarom vragen wij u om onze enquête in te vullen.

Mobiliteit in Cijfers: Nederland Europees koploper zuinige auto’s

Gaan uw medewerkers straks anders reizen? Heeft corona invloed op de keuzes die u moet maken wat betreft uw wagenpark of het reizen met het openbaar vervoer? Als zakelijke reiziger: werkt u nu meer thuis en verwacht u dit in de toekomst ook te gaan doen? Gaat u straks anders reizen ? Heeft corona invloed op de keuzes die u moet maken voor wat betreft uw auto of het reizen met het openbaar vervoer?

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek is een diepgaande analyse van onze mobiliteit en geeft vragen op antwoorden waar onze branche behoefte aan heeft. Vakblad Automobiel Management, RDC, VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen), NS en RET doen nu onderzoek naar alle ontwikkelingen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door VMS | Insight.

Uw mening is van groot belang en daarom vragen wij u om onze enquête in te vullen.

BELANGRIJK:
Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek bestaat uit twee delen:
1. Onderzoek onder zakelijke reizigers
2. Onderzoek onder bedrijven/werkgevers met medewerkers die zakelijk reizen. In dit onderzoek wordt de mening gevraagd van functionarissen die (mede-) verantwoordelijk zijn voor (zakelijke) mobiliteit van medewerkers. De enquête is niet bedoeld voor leasebedrijven en verhuurbedrijven.

Bent u zakelijke reiziger? Klik hier
Bent u werkgever? Klik hier

Doe mee!
Het invullen kost maximaal 10 minuten. Door deel te nemen maakt u bovendien kans op een iPad, een weekendje weg of een week cabrio rijden! Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. Het verwerken van gegevens gebeurt alleen op geaggregeerd niveau. Dat wil zeggen dat geen enkele deelnemer op individueel niveau herkenbaar of traceerbaar is.

Mede namens Automobiel Management, RDC, VNA, RET en NS, hartelijk dank voor uw deelname!

Doe mee met het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2020 - Automobielmanagement.nl

Doe mee met het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2020

De coronacrisis heeft impact op hoe wij leven, werken en reizen. Op dit moment, maar wellicht ook in de toekomst. Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek speurt hierin naar trends en geeft antwoorden. Uw input is daarbij van groot belang! Daarom vragen wij u om onze enquête in te vullen.

Mobiliteit in Cijfers: Nederland Europees koploper zuinige auto’s

Gaan uw medewerkers straks anders reizen? Heeft corona invloed op de keuzes die u moet maken wat betreft uw wagenpark of het reizen met het openbaar vervoer? Als zakelijke reiziger: werkt u nu meer thuis en verwacht u dit in de toekomst ook te gaan doen? Gaat u straks anders reizen ? Heeft corona invloed op de keuzes die u moet maken voor wat betreft uw auto of het reizen met het openbaar vervoer?

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek is een diepgaande analyse van onze mobiliteit en geeft vragen op antwoorden waar onze branche behoefte aan heeft. Vakblad Automobiel Management, RDC, VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen), NS en RET doen nu onderzoek naar alle ontwikkelingen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door VMS | Insight.

Uw mening is van groot belang en daarom vragen wij u om onze enquête in te vullen.

BELANGRIJK:
Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek bestaat uit twee delen:
1. Onderzoek onder zakelijke reizigers
2. Onderzoek onder bedrijven/werkgevers met medewerkers die zakelijk reizen. In dit onderzoek wordt de mening gevraagd van functionarissen die (mede-) verantwoordelijk zijn voor (zakelijke) mobiliteit van medewerkers. De enquête is niet bedoeld voor leasebedrijven en verhuurbedrijven.

Bent u zakelijke reiziger? Klik hier
Bent u werkgever? Klik hier

Doe mee!
Het invullen kost maximaal 10 minuten. Door deel te nemen maakt u bovendien kans op een iPad, een weekendje weg of een week cabrio rijden! Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. Het verwerken van gegevens gebeurt alleen op geaggregeerd niveau. Dat wil zeggen dat geen enkele deelnemer op individueel niveau herkenbaar of traceerbaar is.

Mede namens Automobiel Management, RDC, VNA, RET en NS, hartelijk dank voor uw deelname!