Het partnerschap met Marktplaats is volgens Van der Rijt niet alleen heel waardevol vanwege de voordelen die het oplevert voor de VASS-leden, maar vooral ook omdat er voortaan directe lijntjes zijn met Marktplaats. “Dat is voor ons heel prettig.”

Door de krachten te bundelen zullen er volgens Van der Rijt op het gebied van online ontwikkeling mooie nieuwe initiatieven ontstaan. “Het is voor ons en onze achterban erg belangrijk. We voelen ons serieus genomen, zijn een volwaardige gesprekspartner en hebben voortaan vaste contactpersonen binnen Marktplaats. Die zijn ook weer gekoppeld binnen onze eigen app. Zo kunnen we samen bouwen aan oplossingen.”

Korting voor leden

Daarnaast profiteren VASS-leden van speciale korting op basistarieven en aantrekkelijke pakketten. Niet alleen voor het plaatsen van advertenties op Marktplaats, maar ook voor verschillende aan Marktplaats gerelateerde diensten en producten.

Belangenorganisatie VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk) is in het leven geroepen om onafhankelijke autobedrijven en leveranciers samen te brengen en elkaar op deze manier te versterken op het gebied van kwaliteit, volume, voordeel en rendement.