Lynk & Co kiest voor centrum van Amsterdam

Lynk & Co, naast Polestar een nieuwkomer uit de Geely-stal op de Nederlandse automarkt, gaat een eerste Europese vestiging openen in een pand op het Rokin in het centrum van Amsterdam. Dat heeft vastgoed website PropertyNL gemeld.

Lynk & Co biedt auto’s alleen via abonnement aan

Het automerk komt in Rokin 75, een naar eigen zeggen ‘verzamelplaats voor creatieve ondernemers’. Hoewel de naam van de huurder al op het pand staat, heeft Lynk & Co het bericht nog niet bevestigd. Het bedrijf deelde eerder wel mee dat voor de Europese lancering Amsterdam was uitgekozen. Op de website wordt ook een aantal vacatures voor die Amsterdamse vestiging gemeld. Lynk & Co zoekt onder meer ‘retail associates’ en een assistent vestigingsmanager.

Het merk wil overigens geen auto’s verkopen maar die op basis van een abonnement beschikbaar stellen. Of er ook een auto in Amsterdam te zien zal zijn is dan ook nog niet duidelijk. Eerder deze maand opende zustermerk Polestar in de regio Amsterdam een zogenaamde Polestar Space in het winkelcentrum van Amstelveen. Polestar heeft elders in Nederland nog drie van dat soort vestigingen.

Lynk & Co kiest voor centrum van Amsterdam - Automobielmanagement.nl

Lynk & Co kiest voor centrum van Amsterdam

Lynk & Co, naast Polestar een nieuwkomer uit de Geely-stal op de Nederlandse automarkt, gaat een eerste Europese vestiging openen in een pand op het Rokin in het centrum van Amsterdam. Dat heeft vastgoed website PropertyNL gemeld.

Lynk & Co biedt auto’s alleen via abonnement aan

Het automerk komt in Rokin 75, een naar eigen zeggen ‘verzamelplaats voor creatieve ondernemers’. Hoewel de naam van de huurder al op het pand staat, heeft Lynk & Co het bericht nog niet bevestigd. Het bedrijf deelde eerder wel mee dat voor de Europese lancering Amsterdam was uitgekozen. Op de website wordt ook een aantal vacatures voor die Amsterdamse vestiging gemeld. Lynk & Co zoekt onder meer ‘retail associates’ en een assistent vestigingsmanager.

Het merk wil overigens geen auto’s verkopen maar die op basis van een abonnement beschikbaar stellen. Of er ook een auto in Amsterdam te zien zal zijn is dan ook nog niet duidelijk. Eerder deze maand opende zustermerk Polestar in de regio Amsterdam een zogenaamde Polestar Space in het winkelcentrum van Amstelveen. Polestar heeft elders in Nederland nog drie van dat soort vestigingen.