BCA komt met kwaliteitslabel voor importauto’s

BCA is enige tijd geleden al begonnen met het importeren van voertuigen uit andere Europese landen. Om de kwaliteit van deze auto’s te benadrukken worden ze verkocht onder het nieuwe label BCA NL Importauto. Op woensdag 30 september is de eerste veiling waarmee het label extra onder de aandacht wordt gebracht.

Iede Aukema, algemeen directeur BCA in Nederland: “Doordat BCA het voorwerk doet, is het kopen van een BCA NL Importauto net zo eenvoudig als het kopen van een andere auto in een van de wekelijkse veilingen. De importauto’s worden volgens de gebruikelijke strenge normen optisch en technisch gecontroleerd, zijn voorzien van een Nederlands kenteken en worden verkoopklaar aangeboden. Kortom: het zijn importauto’s met dezelfde zekerheid en duidelijkheid als Nederlandse auto’s.”

Sneller verkopen

Het voortraject, van het zoeken, selecteren, inkopen en transporteren tot het afwikkelen van de importprocedures en rijklaarmaken, wordt verzorgd door BCA. Direct na de veiling worden de auto’s naar het autobedrijf getransporteerd. Omdat de auto’s verkoopklaar worden afgeleverd, kunnen autobedrijven hun nieuwe aanwinst sneller online adverteren en sneller verkopen denkt BCA.

BCA komt met kwaliteitslabel voor importauto’s - Automobielmanagement.nl

BCA komt met kwaliteitslabel voor importauto’s

BCA is enige tijd geleden al begonnen met het importeren van voertuigen uit andere Europese landen. Om de kwaliteit van deze auto’s te benadrukken worden ze verkocht onder het nieuwe label BCA NL Importauto. Op woensdag 30 september is de eerste veiling waarmee het label extra onder de aandacht wordt gebracht.

Iede Aukema, algemeen directeur BCA in Nederland: “Doordat BCA het voorwerk doet, is het kopen van een BCA NL Importauto net zo eenvoudig als het kopen van een andere auto in een van de wekelijkse veilingen. De importauto’s worden volgens de gebruikelijke strenge normen optisch en technisch gecontroleerd, zijn voorzien van een Nederlands kenteken en worden verkoopklaar aangeboden. Kortom: het zijn importauto’s met dezelfde zekerheid en duidelijkheid als Nederlandse auto’s.”

Sneller verkopen

Het voortraject, van het zoeken, selecteren, inkopen en transporteren tot het afwikkelen van de importprocedures en rijklaarmaken, wordt verzorgd door BCA. Direct na de veiling worden de auto’s naar het autobedrijf getransporteerd. Omdat de auto’s verkoopklaar worden afgeleverd, kunnen autobedrijven hun nieuwe aanwinst sneller online adverteren en sneller verkopen denkt BCA.