BCA gaat remarketing regelen voor Hyundai

De Nederlandse Hyundai-importeur Hyundai Motor Nederland heeft het in Barneveld gevestigde BCA gekozen om de remarketing van zakenauto’s te verzorgen. Dankzij de samenwerking hebben de Hyundai-dealers gelijke kansen om op een transparante manier jong gebruikte Hyundai’s in te kopen.

Hyundai NL heeft geen leverprobleem door coronavirus

De basis voor de samenwerking tussen BCA en Hyundai Motor Nederland is BCA’s AutoBLOX-platform. Op dit platform verzorgt BCA voor de importeur van het Zuid-Koreaanse merk vanaf nu regelmatig een speciale, gesloten veiling voor officiële Hyundai-dealers. Voor Hyundai Motor Nederland was een efficiënt en eenvoudig remarketing proces de uitgangsbasis. De rapportagetools van AutoBLOX van BCA geven nauwkeurig inzicht in de gegevens en de staat van elk voertuig. Bovendien zijn de verschillende stappen in het remarketing proces eenvoudig online te volgen. Ook voor deze veiling geldt dat de ingebrachte auto’s op de van BCA bekende manier worden beoordeeld

De flexibiliteit van BCA’s AutoBLOX maakt het mogelijk om de individuele stappen van het remarketing proces op maat te maken voor Hyundai. Van de inspectie tot en met de financiële afwikkeling van de verkoop: alle stappen zijn transparant. Van de door Hyundai geselecteerde dealers is het grootste deel al klant bij BCA. Dealers die dat nog niet zijn, worden door BCA begeleid en wegwijs gemaakt in het werken met AutoBLOX.

BCA gaat remarketing regelen voor Hyundai - Automobielmanagement.nl

BCA gaat remarketing regelen voor Hyundai

De Nederlandse Hyundai-importeur Hyundai Motor Nederland heeft het in Barneveld gevestigde BCA gekozen om de remarketing van zakenauto’s te verzorgen. Dankzij de samenwerking hebben de Hyundai-dealers gelijke kansen om op een transparante manier jong gebruikte Hyundai’s in te kopen.

Hyundai NL heeft geen leverprobleem door coronavirus

De basis voor de samenwerking tussen BCA en Hyundai Motor Nederland is BCA’s AutoBLOX-platform. Op dit platform verzorgt BCA voor de importeur van het Zuid-Koreaanse merk vanaf nu regelmatig een speciale, gesloten veiling voor officiële Hyundai-dealers. Voor Hyundai Motor Nederland was een efficiënt en eenvoudig remarketing proces de uitgangsbasis. De rapportagetools van AutoBLOX van BCA geven nauwkeurig inzicht in de gegevens en de staat van elk voertuig. Bovendien zijn de verschillende stappen in het remarketing proces eenvoudig online te volgen. Ook voor deze veiling geldt dat de ingebrachte auto’s op de van BCA bekende manier worden beoordeeld

De flexibiliteit van BCA’s AutoBLOX maakt het mogelijk om de individuele stappen van het remarketing proces op maat te maken voor Hyundai. Van de inspectie tot en met de financiële afwikkeling van de verkoop: alle stappen zijn transparant. Van de door Hyundai geselecteerde dealers is het grootste deel al klant bij BCA. Dealers die dat nog niet zijn, worden door BCA begeleid en wegwijs gemaakt in het werken met AutoBLOX.