Het directieteam van Van Mossel Vans & Trucks wordt gevormd door Robert Hogenbirk (Algemeen Directeur), Joris ten Brink (Financieel Directeur), Robert-Jan Tros (Commercieel Directeur Trucks), Arjan Winkelman (Commercieel Directeur Vans) en Erik van der Helm (Operationeel Directeur). Hans van Ruiten zal zorgdragen voor een zorgvuldige overdracht van ROGAM tot 31 december aanstaande.

Samenvoeging

Van de zes locaties zullen er uiteindelijk vijf overblijven; de twee vestigingen in Dordrecht worden op termijn samengevoegd. Vooruitlopend op de nieuwe A16 zal in Bergschenhoek een nieuw Van Mossel Mega Occasion Centrum voor bedrijfswagens worden gebouwd. Tevens wordt de vestiging Bergschenhoek verbouwd waarbij onder andere de werkplaatsreceptie, magazijn, kleedruimtes, centrale entree en showroom worden aangepast naar de allernieuwste eisen.

De vestiging in Rotterdam-Charlois zal onder andere aan de buitenkant een grote upgrade ondergaan. Van Mossel heeft er alle vertrouwen in de bestaande, maar zeker ook geïnteresseerde nieuwe klanten te laten verwelkomen door de vertrouwde gezichten en mee te nemen in alle voordelen die de vernieuwde organisatie biedt, laat de onderneming weten.