Louwman doet gooi naar overname Mazda-dealeractiviteiten Smolders

Louwman Group onderzoekt de mogelijkheden tot overname en integratie van de Mazda-dealeractiviteiten van Auto Smolders. Het gaat om de sales en aftersales van vestigingen in Westerhoven, Tilburg en Eindhoven.

Mazda Tilburg en Westerhoven worden ondergebracht in de vestigingen van Louwman Dealer Group in de regio. Mazda Eindhoven blijft in de huidige vestiging aan de Vaalserbergweg. De overname wordt naar verwachting eind december afgerond.

Merk Mazda laten groeien

“Sinds de overname in 2015 van de Mazda-dealeractiviteiten in Breda zijn wij trotse dealer van het mooie merk Mazda. De beoogde overname stelt Louwman Dealer Group in staat – in een mooi aaneengesloten verzorgingsgebied – het merk Mazda sterker te laten groeien en onze klanten nog beter te servicen”, aldus Marco Broere, algemeen directeur Louwman Dealer Groep.

Als Nederlands familiebedrijf zet Louwman Group de familiale sfeer van Mazda Auto Smolders voort en zal zij alle medewerkers welkom heten en kansen bieden binnen de groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Louwman doet gooi naar overname Mazda-dealeractiviteiten Smolders - Automobielmanagement.nl

Louwman doet gooi naar overname Mazda-dealeractiviteiten Smolders

Louwman Group onderzoekt de mogelijkheden tot overname en integratie van de Mazda-dealeractiviteiten van Auto Smolders. Het gaat om de sales en aftersales van vestigingen in Westerhoven, Tilburg en Eindhoven.

Mazda Tilburg en Westerhoven worden ondergebracht in de vestigingen van Louwman Dealer Group in de regio. Mazda Eindhoven blijft in de huidige vestiging aan de Vaalserbergweg. De overname wordt naar verwachting eind december afgerond.

Merk Mazda laten groeien

“Sinds de overname in 2015 van de Mazda-dealeractiviteiten in Breda zijn wij trotse dealer van het mooie merk Mazda. De beoogde overname stelt Louwman Dealer Group in staat – in een mooi aaneengesloten verzorgingsgebied – het merk Mazda sterker te laten groeien en onze klanten nog beter te servicen”, aldus Marco Broere, algemeen directeur Louwman Dealer Groep.

Als Nederlands familiebedrijf zet Louwman Group de familiale sfeer van Mazda Auto Smolders voort en zal zij alle medewerkers welkom heten en kansen bieden binnen de groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding