Porsche Nederland kiest voor voertuigvolgsystemen Moving Intelligence

Moving Intelligence en Porsche Nederland hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de levering van beveiligingssystemen. Het bedrijf wordt leverancier van voertuigvolgsystemen voor Porsche in Nederland.

Moving Intelligence is sinds 2005 al ‘preferred supplier’ van voertuigvolgsystemen voor de merken Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Volkswagen in Nederland.

Patrick Horst, CEO van Moving Intelligence, is erg verheugd met de samenwerking: “Porsche was een belangrijk merk dat nog ontbrak in onze klantenkring. We kijken enorm uit om de samenwerking te intensiveren. Het is natuurlijk fantastisch, en ook logisch, dat een premium sportwagen ook een premium beveiligingssysteem aan boord krijgt.”

Ook Porsche Nederland is blij met de samenwerking. Joost Rompa, Manager After Sales & Service van Porsche Nederland: “De Porsche rijder is hoogwaardige kwaliteit en zorgeloos autorijden gewend. Met de beveiliging van Moving Intelligence in hun Porsche is dat gewaarborgd.”

Porsche Nederland kiest voor voertuigvolgsystemen Moving Intelligence - Automobielmanagement.nl

Porsche Nederland kiest voor voertuigvolgsystemen Moving Intelligence

Moving Intelligence en Porsche Nederland hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de levering van beveiligingssystemen. Het bedrijf wordt leverancier van voertuigvolgsystemen voor Porsche in Nederland.

Moving Intelligence is sinds 2005 al ‘preferred supplier’ van voertuigvolgsystemen voor de merken Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Volkswagen in Nederland.

Patrick Horst, CEO van Moving Intelligence, is erg verheugd met de samenwerking: “Porsche was een belangrijk merk dat nog ontbrak in onze klantenkring. We kijken enorm uit om de samenwerking te intensiveren. Het is natuurlijk fantastisch, en ook logisch, dat een premium sportwagen ook een premium beveiligingssysteem aan boord krijgt.”

Ook Porsche Nederland is blij met de samenwerking. Joost Rompa, Manager After Sales & Service van Porsche Nederland: “De Porsche rijder is hoogwaardige kwaliteit en zorgeloos autorijden gewend. Met de beveiliging van Moving Intelligence in hun Porsche is dat gewaarborgd.”