“De positieve cijfers die we vandaag presenteren zijn voor het grootste deel het gevolg van een lagere schadelast door de coronacrisis en het betere beleggingsresultaat over het eerste halfjaar van 2021. Bovemij heeft het risicoprofiel in de financieringsportefeuille verbeterd, als gevolg hiervan is de omvang van de portefeuille gedaald. Op dit moment investeren we flink in het fundament van Bovemij. We kijken naar wat er goed gaat én naar wat er beter kan. Daarbij kiezen we er bewust voor om een aantal bedrijfsactiviteiten die geen directe link met de mobiliteitsmarkt hebben, af te bouwen. Dit draagt bij aan een efficiënte organisatie.”

viaBovemij

René Leander (CEO): ‘Wij zijn van en voor de mobiliteitsbranche en willen onze klanten helpen om ook deze uitdagingen te kunnen weerstaan. Dit doen we door oplossingen op het gebied van verzekeringen en financieringen te bieden, maar sinds een aantal jaren ook door middel van viaBOVAG.nl.” Dit jaar komt daar het ondernemersplatform viaBovemij.nl bij, laat Leander weten.

Lees ook:
Bovemij: onderweg naar een mobiliteitsplatform waar alles bij elkaar komt