Mitsubishi gaat gewoon door in Nederland

“Mitsubishi Motors heeft al meermaals aangegeven dat Nederland één van de landen in Europa is waar het merk gewoon actief blijft en in 2023 nieuwe modellen zal introduceren. Ook tijdens de introductie van de Eclipse Cross PHEV in april van dit jaar hebben wij dat duidelijk aangegeven.’’

Dat onderstreept general manager markering & PR Willem Jan Oosterveld van Mitsubishi Motor Sales Nederland. Hij reageert daarmee op het eerdere bericht van Automobiel Management over het verdwijnen van het Japanse merk van de Belgische markt. Daaraan was wel toegevoegd dat de website van Mitsubishi in Nederland nog volop in de lucht is maar uit reacties bij MMSN blijkt dat er toch verwarring is ontstaan bij het publiek. Daar is geen reden voor, want zoals uit de reactie van Oosterveld blijkt blijft Mitsubishi in Nederland actief.

Lees ook:
Mitsubishi vertrokken uit België

Mitsubishi gaat gewoon door in Nederland - Automobielmanagement.nl

Mitsubishi gaat gewoon door in Nederland

“Mitsubishi Motors heeft al meermaals aangegeven dat Nederland één van de landen in Europa is waar het merk gewoon actief blijft en in 2023 nieuwe modellen zal introduceren. Ook tijdens de introductie van de Eclipse Cross PHEV in april van dit jaar hebben wij dat duidelijk aangegeven.’’

Dat onderstreept general manager markering & PR Willem Jan Oosterveld van Mitsubishi Motor Sales Nederland. Hij reageert daarmee op het eerdere bericht van Automobiel Management over het verdwijnen van het Japanse merk van de Belgische markt. Daaraan was wel toegevoegd dat de website van Mitsubishi in Nederland nog volop in de lucht is maar uit reacties bij MMSN blijkt dat er toch verwarring is ontstaan bij het publiek. Daar is geen reden voor, want zoals uit de reactie van Oosterveld blijkt blijft Mitsubishi in Nederland actief.

Lees ook:
Mitsubishi vertrokken uit België