Louwman Group neemt autoverhuurder Autohopper over

Louwman heeft autoverhuurketen en franchiseformule Autohopper gekocht. Met ruim 120 vestigingen door heel Nederland is Autohopper de grootste verhuurketen van ons land. Louwman breidt haar flexibele mobiliteitsaanbod met deze samenwerking aanzienlijk uit.

De overname past in de groeiambities van beide bedrijven. Voor Autohopper biedt de overname de kans om door te groeien, met behoud van het bedrijfsconcept. Voor Louwman is de samenwerking met de franchisenemers en de beide oprichters van dit autoverhuurconcept een verdere invulling van haar ambitie toonaangevend te zijn als aanbieder van mobiliteit.

Best practice

John Heller (CEO Louwman Group): “Samen met Autohopper en de franchisenemers willen we verder groeien. Samen kunnen we duurzame mobiliteitsoplossingen ontwikkelen die voorzien in de veranderende behoefte van onze klanten. Naast short en long term leasing, het financieren en delen van auto’s, motoren, fietsen en andere mobiliteit is het huren van auto’s voor de klanten van Louwman belangrijk. Autohopper is in die markt een best practice.”

Continuïteit

Mark Dekker en Steven Donselaar (oprichters van Autohopper in 2011): “De continuïteit van ons bedrijfsconcept staat voorop. Voor onze franchisenemers en onze klanten is het business as usual, maar nu met de extra kansen die de samenwerking met Louwman Group biedt. We blijven persoonlijk voor langere tijd verbonden en kijken ernaar uit onze verhuur- en mobiliteitsactiviteiten samen strategisch uit te breiden.”

Lees ook:
Autohopper gaat vol voor de zakelijke markt
Louwman Group lanceert autodeelconcept Amigo

Louwman Group neemt autoverhuurder Autohopper over - Automobielmanagement.nl

Louwman Group neemt autoverhuurder Autohopper over

Louwman heeft autoverhuurketen en franchiseformule Autohopper gekocht. Met ruim 120 vestigingen door heel Nederland is Autohopper de grootste verhuurketen van ons land. Louwman breidt haar flexibele mobiliteitsaanbod met deze samenwerking aanzienlijk uit.

De overname past in de groeiambities van beide bedrijven. Voor Autohopper biedt de overname de kans om door te groeien, met behoud van het bedrijfsconcept. Voor Louwman is de samenwerking met de franchisenemers en de beide oprichters van dit autoverhuurconcept een verdere invulling van haar ambitie toonaangevend te zijn als aanbieder van mobiliteit.

Best practice

John Heller (CEO Louwman Group): “Samen met Autohopper en de franchisenemers willen we verder groeien. Samen kunnen we duurzame mobiliteitsoplossingen ontwikkelen die voorzien in de veranderende behoefte van onze klanten. Naast short en long term leasing, het financieren en delen van auto’s, motoren, fietsen en andere mobiliteit is het huren van auto’s voor de klanten van Louwman belangrijk. Autohopper is in die markt een best practice.”

Continuïteit

Mark Dekker en Steven Donselaar (oprichters van Autohopper in 2011): “De continuïteit van ons bedrijfsconcept staat voorop. Voor onze franchisenemers en onze klanten is het business as usual, maar nu met de extra kansen die de samenwerking met Louwman Group biedt. We blijven persoonlijk voor langere tijd verbonden en kijken ernaar uit onze verhuur- en mobiliteitsactiviteiten samen strategisch uit te breiden.”

Lees ook:
Autohopper gaat vol voor de zakelijke markt
Louwman Group lanceert autodeelconcept Amigo