De vestigingen van Terberg Specials in Utrecht en het Belgische Genk gaan verder onder de naam Veth Automotive. Steven Heersma, Directeur Veth Automotive Group: “Wij zijn erg blij dat wij tot een akkoord zijn gekomen met de Royal Terberg Group over de overnames van deze bedrijven. De nu ontstane constellatie van de Veth Automotive bedrijven sluit uitstekend aan bij de langetermijnstrategie. Met het verwerven van de serviceorganisatie in Nederland kan verdere invulling worden gegeven aan de wens om onze klanten van een nog betere service op locatie te voorzien. Om onze groeiende omzet, zeker ook internationaal, te faciliteren zijn wij middels het Belgische bedrijf nu in één keer een belangrijke en gevestigde speler op de Belgische markt van inrichtingen van bedrijfswagens.”

Focus

Godfried Terberg, bestuursvoorzitter Royal Terberg Group: “De verkoop van onze divisie Modificatie Bedrijfs- en Personenwagens past in onze strategie. Een focus op activiteiten waarin we een sterke marktpositie hebben of kunnen opbouwen. Tegelijkertijd is Veth Automotive een gerespecteerde partij waardoor we overtuigd zijn dat deze overname goed is voor de klanten en medewerkers van deze twee bedrijven.”

Lees ook:
Veth Automotive komt met unieke e-Crafter low floor box

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding