Stern neemt vier vestigingen Auto Palace over

Stern Groep heeft op hoofdlijnen overeenstemming bereikt met Broekhuis Groep over de overname van de Auto Palace-vestigingen in Emmen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Bij de acquisitie zijn circa 60 werknemers betrokken die samen een jaaromzet genereren van circa 40 miljoen euro.

Recent heeft Broekhuis Groep bekendgemaakt de Auto Palace Groep te zullen overnemen. De overname is mede het gevolg van de netwerkstrategie van Stellantis. Streven is de overname te effectueren per 1 januari 2022. Na overleg met Stellantis en Broekhuis Groep neemt Stern per dezelfde datum van Broekhuis Groep de Auto Palace vestigingen over in Emmen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk.

Aanvulling

De overname betekent voor Stern een waardevolle aanvulling van het vestigingennetwerk en de toevoeging van meerdere nieuwe merken in genoemde regio, te weten Peugeot, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi. Momenteel voert Stern gesprekken met Hyundai Motor Nederland om toestemming te krijgen ook dit merk te blijven voeren in Emmen en Hoogeveen. Stern is in Groningen en Drenthe al actief met de merken Opel, Mitsubishi en KIA.

Momenteel worden de details van de overname uitgewerkt. Voorwaarde voor de transactie zijn de daadwerkelijke afronding van de overname van de Auto Palace Groep door Broekhuis Groep en goedkeuring van de ACM voor de overname van de vier vestigingen door Stern.

Lees ook:
Stern wordt overgenomen door Zweedse Hedin

Stern neemt vier vestigingen Auto Palace over - Automobielmanagement.nl

Stern neemt vier vestigingen Auto Palace over

Stern Groep heeft op hoofdlijnen overeenstemming bereikt met Broekhuis Groep over de overname van de Auto Palace-vestigingen in Emmen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Bij de acquisitie zijn circa 60 werknemers betrokken die samen een jaaromzet genereren van circa 40 miljoen euro.

Recent heeft Broekhuis Groep bekendgemaakt de Auto Palace Groep te zullen overnemen. De overname is mede het gevolg van de netwerkstrategie van Stellantis. Streven is de overname te effectueren per 1 januari 2022. Na overleg met Stellantis en Broekhuis Groep neemt Stern per dezelfde datum van Broekhuis Groep de Auto Palace vestigingen over in Emmen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk.

Aanvulling

De overname betekent voor Stern een waardevolle aanvulling van het vestigingennetwerk en de toevoeging van meerdere nieuwe merken in genoemde regio, te weten Peugeot, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi. Momenteel voert Stern gesprekken met Hyundai Motor Nederland om toestemming te krijgen ook dit merk te blijven voeren in Emmen en Hoogeveen. Stern is in Groningen en Drenthe al actief met de merken Opel, Mitsubishi en KIA.

Momenteel worden de details van de overname uitgewerkt. Voorwaarde voor de transactie zijn de daadwerkelijke afronding van de overname van de Auto Palace Groep door Broekhuis Groep en goedkeuring van de ACM voor de overname van de vier vestigingen door Stern.

Lees ook:
Stern wordt overgenomen door Zweedse Hedin