Al meer dan veertig jaar is het merk Porsche vertegenwoordigd in de provincie Noord-Brabant. Het begon ooit met een locatie in Eindhoven, die begin jaren negentig werd verruild voor een plek aan de rand van de stad. Sinds 2005 kunnen liefhebbers van het merk terecht aan de A58 ter hoogte van Oirschot. Nu wordt het tijd voor een volgende stap.

Een écht clubhuis

Door het succes van modellen als de Panamera, Macan en de volledig elektrische Taycan is het volgens het bedrijf nu tijd voor een locatie die fors groter is. Het Porsche Centrum Brabant wordt meer dan twee-en-een-half keer zo groot als het huidige Porsche Centrum Eindhoven. In het nieuwe gebouw komen de producten van Porsche, beleving, emotie en lifestyle samen. “Een écht clubhuis, voor Porsche-klanten, fans en autoliefhebbers in het algemeen, waarbij zeker het gedeelde autosport-DNA van zowel Porsche als Porsche Centrum Eindhoven een prominente plek zal krijgen.”

De showroom wordt aangevuld met een werkplaats, inclusief alle faciliteiten om klaar te zijn voor een verder geëlektrificeerde toekomst. Een werkplaats die bovendien als aanvulling op de Porsche-beleving gezien wordt en daarom met veel glas transparant zichtbaar zal zijn voor klanten en bezoekers. In een aangrenzend gebouw breidt Porsche Centrum Brabant bovendien haar dienstverlening uit op zaken als premium autolakreiniging- en bescherming en Porsche-gecertificeerd schadeherstel. Op de eerste verdieping komt ruimte voor een uitgebreid aanbod aan Porsche occasions, voorzien van het Porsche Approved garantielabel.