De presentatie van het event, dat gehouden wordt in Hotel Leonardo in Vinkeveen, is in handen van Arno Onink en Ric van Vugt. Zij snijden een relevant thema aan nu er belangrijke veranderingen plaatsvinden in het wagenpark, zoals de elektrificering, de toenemende complexiteit van personenwagens en een groeiend aandeel WA-verzekeringen.

Programma

De programma-opzet is als volgt: een drietal inleidingen met aansluitend een paneldiscussie. Onder meer volgende sprekers klimmen op het podium: Arend-Jan Koorn (Manager Baloise Insurance Nederland), Susanne van Dongen (Manager Insurance & Accident Management Alphabet Nederland) en Niels Neessen (Director Marketing & Sales Inshared).

Kennisdelen

Automotive Insiders, dat sinds begin dit jaar onderdeel is van uitgeverij ProMedia Group, wil met het event de sector met elkaar in gesprek brengen en kennisdeling bevorderen. Welke stappen kunnen vlooteigenaren, bestuurders en de verzekeraars nemen om tot een bevredigende samenwerking te komen? Een waarbij verzekeraars het noodzakelijke rendement kunnen behalen en de vlooteigenaren verzekerbaar blijven tegen voor hen betaalbare premies. Hoe dat kan is de vraag die centraal staat op 31 maart.

Meer informatie is te vinden op Automotive Insiders