In dat streven is zij nu een strategische alliantie aangegaan met het Britse National Service Network (NSN). Dit houdt ook in dat GM van een deel van de NSN-aandelen overneemt. NSN heeft ruim vierhonderd universele autobedrijven in beheer. De groep heeft een eigen inkoop- en distributienetwerk voor alle benodigde auto-onderdelen. De overname zal gevolgen hebben voor de huidige distributiepartners aan het NSN Service Network in Groot-Brittannië. De NSN-autobedrijven zullen allemaal in huisstijl van ACDelco worden omgezet. De distributie van de onderdelen blijft via de bij NSN aangesloten groothandel verlopen. Men wil het nieuwe ACDelco Netwerk van Service Centers in Groot-Brittannië eind volgend jaar op minstens zeshonderd adressen hebben. Momenteel zijn tienduizend Service Centers van ACDelco actief in de wereld. Ook in de Benelux is men bezig. In Utrecht is het eerste Service Center inmiddels van start gegaan. Het concept wordt ondersteund door EMWE in Naarden.