Nieuwe Jetta in september

Pon’s Automobielhandel zal op 29 september starten met de verkoop van de nieuwe Jetta, de sedan op basis van de Golf.

De naam Jetta is men altijd blijven gebruiken in de VS, waar de auto het best verkochte Europese model is. De naam Bora is nu verleden tijd omdat Volkswagen ervoor gekozen heeft wereldwijd weer met één naam te werken. De auto wordt geproduceerd in Puebla (Mexico). De huidige Bora is in Nederland geen verkoopsucces. Vorig jaar registreerde Pon ongeveer zeventienduizend Golfs tegen nog geen duizend Bora’s.

Nieuwe Jetta in september - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Jetta in september

Pon’s Automobielhandel zal op 29 september starten met de verkoop van de nieuwe Jetta, de sedan op basis van de Golf.

De naam Jetta is men altijd blijven gebruiken in de VS, waar de auto het best verkochte Europese model is. De naam Bora is nu verleden tijd omdat Volkswagen ervoor gekozen heeft wereldwijd weer met één naam te werken. De auto wordt geproduceerd in Puebla (Mexico). De huidige Bora is in Nederland geen verkoopsucces. Vorig jaar registreerde Pon ongeveer zeventienduizend Golfs tegen nog geen duizend Bora’s.