Duitse MG Rover-dealers krijgen campagne

De Duitse ‘importeur’ van MG Rover gaat met een marketingcampagne de verkoop van de laatste tweeduizend auto’s stimuleren.

Het gaat om de laatste tweeduizend demo’s en occasions uit de zakelijke markt die in de faillissementsafwikkeling weer vrijgekomen zijn. Jürgen Voss, de baas van MG Rover Duitsland, zegt in het vakblad Automobilwoche dat hij nog een printcampagne gaat starten voor de uitverkoop van de auto’s. “Tenslotte moeten de dealers aan de auto's kunnen verdienen.” Voor de garantie hebben de dealers zelf verzekeringen afgesloten bij verschillende maatschappijen.

Duitse MG Rover-dealers krijgen campagne - Automobielmanagement.nl

Duitse MG Rover-dealers krijgen campagne

De Duitse ‘importeur’ van MG Rover gaat met een marketingcampagne de verkoop van de laatste tweeduizend auto’s stimuleren.

Het gaat om de laatste tweeduizend demo’s en occasions uit de zakelijke markt die in de faillissementsafwikkeling weer vrijgekomen zijn. Jürgen Voss, de baas van MG Rover Duitsland, zegt in het vakblad Automobilwoche dat hij nog een printcampagne gaat starten voor de uitverkoop van de auto’s. “Tenslotte moeten de dealers aan de auto's kunnen verdienen.” Voor de garantie hebben de dealers zelf verzekeringen afgesloten bij verschillende maatschappijen.