Daimler keert terug aan autofront

Daimler, Engelands oudste nog steeds bestaande merk, keert dit najaar terug in de showrooms met een geheel nieuw model, de Super Eight. Al sinds 1960 onderdeel van Jaguar, begint Daimler nu aan een nieuw hoofdstuk in haar historie met de introductie van e

Met dit nieuwe model komt Daimler tegemoet aan de wens van een, volgens de fabrikant, almaar groter wordende groep klanten. “We weten dat klanten die een Daimler kopen niet graag geassocieerd worden met andere merken”, vertelt Bibiana Boerio, Managing Director Jaguar Cars. “Precies zoals het hoort. Onze klanten willen vanaf het moment dat ze de nieuwe Daimler Super Eight aanschaffen ook genieten van datgene wat een Daimler zo uniek maakt. In onze showrooms kunnen ze daarom rekenen op onberispelijke en persoonlijke service. Die service moét speciaal zijn, want de aankoop van een Daimler is ook een speciaal moment.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Daimler keert terug aan autofront - Automobielmanagement.nl

Daimler keert terug aan autofront

Daimler, Engelands oudste nog steeds bestaande merk, keert dit najaar terug in de showrooms met een geheel nieuw model, de Super Eight. Al sinds 1960 onderdeel van Jaguar, begint Daimler nu aan een nieuw hoofdstuk in haar historie met de introductie van e

Met dit nieuwe model komt Daimler tegemoet aan de wens van een, volgens de fabrikant, almaar groter wordende groep klanten. “We weten dat klanten die een Daimler kopen niet graag geassocieerd worden met andere merken”, vertelt Bibiana Boerio, Managing Director Jaguar Cars. “Precies zoals het hoort. Onze klanten willen vanaf het moment dat ze de nieuwe Daimler Super Eight aanschaffen ook genieten van datgene wat een Daimler zo uniek maakt. In onze showrooms kunnen ze daarom rekenen op onberispelijke en persoonlijke service. Die service moét speciaal zijn, want de aankoop van een Daimler is ook een speciaal moment.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding