VW mikt op 5 miljard winst in 2008

Volkswagen heeft zich tot doel gesteld in 2008 een winst van 5,1 miljard euro te halen. Vooral de kostenbesparingen van 4 miljard euro in het kader van het ForMotionPlus programma moeten daaraan bijdragen. ''Basis voor ons doel is de winst voor belastinge

Met die duidelijke cijfers probeert Poetsch een einde te maken aan de verwarring over de feitelijke financiële doelstellingen voor VW. Die is ontstaan nadat topman Pischetsrieder eerst de kostenbesparingen noemde en daarna winstdoelen uiteen zette. Pischetsrieder zelf heeft daarbij overigens nog eens benadrukt dat de beoogde besparingen niet te realiseren zijn zonder in de personeelskosten te snijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VW mikt op 5 miljard winst in 2008 - Automobielmanagement.nl

VW mikt op 5 miljard winst in 2008

Volkswagen heeft zich tot doel gesteld in 2008 een winst van 5,1 miljard euro te halen. Vooral de kostenbesparingen van 4 miljard euro in het kader van het ForMotionPlus programma moeten daaraan bijdragen. ''Basis voor ons doel is de winst voor belastinge

Met die duidelijke cijfers probeert Poetsch een einde te maken aan de verwarring over de feitelijke financiële doelstellingen voor VW. Die is ontstaan nadat topman Pischetsrieder eerst de kostenbesparingen noemde en daarna winstdoelen uiteen zette. Pischetsrieder zelf heeft daarbij overigens nog eens benadrukt dat de beoogde besparingen niet te realiseren zijn zonder in de personeelskosten te snijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding