Handrem op de Hummer

Hummer heeft de nieuwe H3 in Europa geïntroduceerd maar het merk wil letterlijk en figuurlijk niet te hard gaan.

De topsnelheid van de nieuwe H3 wordt elektronisch begrensd. Verder wachten de Amerikanen ‘bewust’ met een dieselversie. “Ook zo verdubbelen de verkopen van ons merk al.” De volgende stap is een Europees gehomologeerde versie. En tegen die tijd, in 2006, neemt Hummer Europe (Kroymans) in Utrecht het importstokje over. Zoals al eerder in AM onthuld, gaat Kroymans de import van de H3 op afzienbare termijn verzorgen voor Europa en enkele buurlanden. Meer hierover in AM nummer 14.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Handrem op de Hummer - Automobielmanagement.nl

Handrem op de Hummer

Hummer heeft de nieuwe H3 in Europa geïntroduceerd maar het merk wil letterlijk en figuurlijk niet te hard gaan.

De topsnelheid van de nieuwe H3 wordt elektronisch begrensd. Verder wachten de Amerikanen ‘bewust’ met een dieselversie. “Ook zo verdubbelen de verkopen van ons merk al.” De volgende stap is een Europees gehomologeerde versie. En tegen die tijd, in 2006, neemt Hummer Europe (Kroymans) in Utrecht het importstokje over. Zoals al eerder in AM onthuld, gaat Kroymans de import van de H3 op afzienbare termijn verzorgen voor Europa en enkele buurlanden. Meer hierover in AM nummer 14.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding