Duitser vindt Volkswagens zuinig

Vier van de tien Duitsers denken aan Volkswagen als het om brandstofbesparende auto's gaat.

Kennelijk heeft Volkswagen met haar TDI’s, FSI’s en 3L-versies een imago gecreëerd van succesvolle autofabrikant op het gebied van een laag brandstofverbruik. Het Duitse vakblad Automobilwoche publiceerde de uitslag van een onderzoek onder tweeduizend automobilisten. Op de vraag ‘welke fabrikant brengt u in verband met brandstofbesparende auto’s?’ antwoordde ruim veertig procent Volkswagen. Toyota werd tweede met vijftien procent en Smart derde met 10,8 procent. De rest van de toptien ziet er als volgt uit: 4. Opel (9,7%) 5. Audi (7,0%) 6. BMW (3,5%) 7. Peugeot (3,2%) 8. Renault (2,5%) 9. Ford (1,9%) 10. Honda (1,9%)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Duitser vindt Volkswagens zuinig - Automobielmanagement.nl

Duitser vindt Volkswagens zuinig

Vier van de tien Duitsers denken aan Volkswagen als het om brandstofbesparende auto's gaat.

Kennelijk heeft Volkswagen met haar TDI’s, FSI’s en 3L-versies een imago gecreëerd van succesvolle autofabrikant op het gebied van een laag brandstofverbruik. Het Duitse vakblad Automobilwoche publiceerde de uitslag van een onderzoek onder tweeduizend automobilisten. Op de vraag ‘welke fabrikant brengt u in verband met brandstofbesparende auto’s?’ antwoordde ruim veertig procent Volkswagen. Toyota werd tweede met vijftien procent en Smart derde met 10,8 procent. De rest van de toptien ziet er als volgt uit: 4. Opel (9,7%) 5. Audi (7,0%) 6. BMW (3,5%) 7. Peugeot (3,2%) 8. Renault (2,5%) 9. Ford (1,9%) 10. Honda (1,9%)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding