Daarin vraagt het dagblad de nieuwe eigenaren van de Rover-fabriek (het Chinese bedrijf Nanjing) duidelijk te maken wat ze van plan zijn met hun nieuwe bezit. De lokale krant van Birmingham en omgeving volgt de ontwikkelingen rond Rover al tijden op de voet. 'Er worden voortdurend geruchten verspreid rondom Rover', aldus de Evening Mail. 'Dat loopt uiteen van het verhaal dat de Chinezen hier tweeduizend banen gaan redden tot aan de andere kant het gerucht dat ze de hele fabriek leeghalen en naar China verschepen. We proberen nu al weken duidelijkheid te krijgen van Nanjing maar krijgen steeds geen gehoor. Nu gaan we een stapje verder en zetten het in het Chinees in de krant om ons bericht rechtstreeks bij de Chinezen over te brengen.'

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding