Tot 2010 doneert Hummer in totaal 72 Hummer modellen aan het amerikaanse Rode Kruis, variërend van de Hummer H1 en H2 tot aan de zojuist geïntroduceerde Hummer H3. De eerste zes auto’s worden deze maand nog ingezet voor de Rode Kruis posten in New Orleans en Baton Rouge (Louisiana), Biloxi (Mississipi), Houstan (Texas) en het hoofdkantoor van het Amerikaanse Rode Kruis in Washington. Naast de auto’s zal de GM Foundation gedurende zes jaar ieder jaar een bedrag van 100.000 dollar schenken, waarmee het Rode Kruis zelf middelen kan aanschaffen om snel op noodsituaties te kunnen reageren. De overeenkomst is een logisch vervolg op de reeds jarenlange samenwerking tussen General Motors en het Rode kruis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding