De Pirelli-kalender is een van de meest begeerde autokalenders ter wereld. Het eerstvolgende exemplaar verschijnt volgende maand. Normaliter is de Pirelli-kalender rijkelijk gevuld met verleidelijk poserende fotomodellen, maar de laatste paar jaar verschijnen ook geregeld schaarsgeklede Hollywood-actrices. Voorbeelden zijn Sienna Miller en de jarentachtigster Daryl Hannah (onder meer bekend van de kaskraker ‘Splash’). De 35-jarige Lopez liet zich in mei aan de Franse Rivièra op de gevoelige plaat vastleggen. Naast Lopez zullen ook Gisele Bündchen, Natalia Vodianova en Kate Moss op de kalender te zien zijn. De nieuwe kalender van Pirelli wordt op 18 november in Parijs onthuld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding