Bridgestone e-reporter 2006 is een Europabrede wedstrijd om de volgende generatie getalenteerde journalisten een kans te geven. Vorig jaar won Mike Channel. Hij kreeg een vaste dienstbetrekking bij het computermagazine PC Format. Acht finalisten zullen worden uitgenodigd voor een Europese Grand Prix om verslag te doen van de GP2 Series en de rijders te ontmoeten en te interviewen. Bovendien zullen ze kennismaken met een aantal belangrijke personen. De uiteindelijke winnaar zal vervolgens verslag doen van twee aanvullende evenementen, één in Europa en één er buiten. Inschrijvingen voor de Bridgestone e-reporter wedstrijd zijn welkom via www.bridgestone-eu.com/e-reporter . De wedstrijd is toegankelijk voor voltijdstudenten uit heel Europa in de leeftijdscategorie 18-30 jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding