Peugeot Citroën voorziet agressieve verkoopacties

Peugeot Citroën verwacht dit jaar in West-Europa gelijke verkoopresultaten als in 2005. Er zullen dus weer veel agressieve promotionele acties volgen.

De groep verwacht na de introductie van de 207 in april en door de invloed van de recent geïntroduceerde auto’s (C1 en C6, Peugeot 107 en 1007 en 407 Coupé) dit jaar weer een groei in verkopen te kunnen realiseren. Buiten Europa zal de verkoop blijven stijgen, vooral door de lancering van nieuwe modellen van Peugeot en Citroën in de Mercosur-landen en China. De financiële resultaten zullen onder druk blijven staan door de hoge materiaalkosten en de kosten om te voldoen aan de Euro4-normen.

Peugeot Citroën voorziet agressieve verkoopacties - Automobielmanagement.nl

Peugeot Citroën voorziet agressieve verkoopacties

Peugeot Citroën verwacht dit jaar in West-Europa gelijke verkoopresultaten als in 2005. Er zullen dus weer veel agressieve promotionele acties volgen.

De groep verwacht na de introductie van de 207 in april en door de invloed van de recent geïntroduceerde auto’s (C1 en C6, Peugeot 107 en 1007 en 407 Coupé) dit jaar weer een groei in verkopen te kunnen realiseren. Buiten Europa zal de verkoop blijven stijgen, vooral door de lancering van nieuwe modellen van Peugeot en Citroën in de Mercosur-landen en China. De financiële resultaten zullen onder druk blijven staan door de hoge materiaalkosten en de kosten om te voldoen aan de Euro4-normen.