Managing Director Henny van Dijk van Greenib Car BV. kreeg de prijs tijdens het galadiner van Hyundai overhandigd door B.G. Lee, de Executive Vice President van de Export Management Division van Hyundai. In totaal zijn er 26 Hyundai-importeurs in Europa. Volgens de heer B.G. Lee vertolkt de Nederlandse Hyundai Distributeur een voortrekkersrol in Europa. “Wij zijn erg blij hoe Greenib Car BV. zich elk jaar manifesteert. Niet alleen de verkoopresultaten van Hyundai in Nederland zijn uitstekend, maar de importeur presteert ook op andere gebieden uitstekend. Hyundai is erg blij en trots dat het automerk op zo’n goede manier in Nederland wordt vertegenwoordigd. De prijs van Beste Hyundai Distributeur van Europa is zeer verdiend.” Hyundai staat al drie jaar lang in de toptien van bestverkopende autoproducenten van Nederland. Vorig jaar bereikte Hyundai een negende plaats op de ranglijst van een marktaandeel van bijna vier procent. Momenteel bezet Hyundai de achtste positie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding