In plaats van 2009/2010 zal er reeds in 2008 begonnen worden met de verkoop van personenwagens. Het eerste model is de Roewe 750 , deze zal echter als SsangYong door het leven gaan. Dankzij de rebadging zal SAIC, China’s grootste autoproducent, de auto’s kunnen distribueren via het dealernetwerk van SsangYong. Het Zuid Koreaanse automerk is tevens eigendom van SAIC. De Chinezen zullen in twee stappen de Europese markt bestormen. De eerste stap is de verkoop van auto’s via SsangYong dealers, de tweede stap begint in 2010, dan zullen er Roewe’s worden verkocht via een nieuw distributie-netwerk. Een insider liet weten: “Het is te vergelijken met Hyundai en Kia. De Koreanen zitten weliswaar in dezelfde groep, maar zijn duidelijk verschillende merken en hebben een eigen netwerk.” De eerste auto met Roewe-logo zal de W2 zijn, een toch wel redelijk nette personenwagen die we twee weken terug voorbij zagen komen. Vanaf 2010 moet deze Roewe W2 in heel Europa te koop zijn. De Nederlandse Kroymans dealergroep zal vanaf eind volgend jaar de Roewe’s distrubueren via de 170 SsangYong dealers in Duitsland, België en Nederland. Milco de Vries, Kroymans COO, vertelde tegen Automotive News Europe : “Het zou een mooie kans voor ons zijn, aangezien we al een SsangYong-dealernetwerk in deze landen hebben.”