Reorganisatie bij Abarth & C.

Abarth is gereorganiseerd en gaat zich met drie hoofdtaken bezighouden.

Het gaat om business operations, engineering & manufacturing operations en racing operations. Business operations gaat zich bezighouden met het definiëren van producten en services voor tuning en uiterlijke aanpassingen van auto's (car kitting). Dit onderdeel zal ook de merchandising van het merk Abarth op zich nemen. Engineering & manufactoring operations gaat de technische ontwikkeling en productie doen en de preparatie van raceauto's. Deze afdeling moet samenwerken met design en engineering van Fiat Groep Automobiles. Racing operations zal de deelname van Abarth-auto's aan nationale en internationale autoraces coördineren. Abarth & C. SpA staat uiteindelijk onder leiding van Luca de Meo, ceo van Fiat Group Automobiles.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reorganisatie bij Abarth & C. - Automobielmanagement.nl

Reorganisatie bij Abarth & C.

Abarth is gereorganiseerd en gaat zich met drie hoofdtaken bezighouden.

Het gaat om business operations, engineering & manufacturing operations en racing operations. Business operations gaat zich bezighouden met het definiëren van producten en services voor tuning en uiterlijke aanpassingen van auto's (car kitting). Dit onderdeel zal ook de merchandising van het merk Abarth op zich nemen. Engineering & manufactoring operations gaat de technische ontwikkeling en productie doen en de preparatie van raceauto's. Deze afdeling moet samenwerken met design en engineering van Fiat Groep Automobiles. Racing operations zal de deelname van Abarth-auto's aan nationale en internationale autoraces coördineren. Abarth & C. SpA staat uiteindelijk onder leiding van Luca de Meo, ceo van Fiat Group Automobiles.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding