Brilliance in de verkoop bij Cardoen

Cardoen verkoopt de Chinese Brilliance limousine vanaf vrijdag vanuit alle tien vestigingen in België. Voor 17,5 duizend euro.

Volgens een woordvoerder zijn er veertig stuks in België en staan er nog eens tachtig op voorraad in Duitsland. De Brilliance heeft een 2.0 liter zestienklepsmotor van Mitsubishi, een ‘Porsche-onderstel’ en de auto wordt gebouwd in een Chinese fabriek waar ook BMW’s worden geassembleerd. Voor bijna twintigduizend euro is er een extra luxe Brilliance die onder andere climate control, een leren interieur en een elektrisch schuifdak heeft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brilliance in de verkoop bij Cardoen - Automobielmanagement.nl

Brilliance in de verkoop bij Cardoen

Cardoen verkoopt de Chinese Brilliance limousine vanaf vrijdag vanuit alle tien vestigingen in België. Voor 17,5 duizend euro.

Volgens een woordvoerder zijn er veertig stuks in België en staan er nog eens tachtig op voorraad in Duitsland. De Brilliance heeft een 2.0 liter zestienklepsmotor van Mitsubishi, een ‘Porsche-onderstel’ en de auto wordt gebouwd in een Chinese fabriek waar ook BMW’s worden geassembleerd. Voor bijna twintigduizend euro is er een extra luxe Brilliance die onder andere climate control, een leren interieur en een elektrisch schuifdak heeft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding