Van der Kooi aan kop in Lotus Cup

De Nederlandse Lotus-importeur Willem van der Kooi heeft afgelopen weekeinde de 100 Mijl van Brno gewonnen.

De race in Tsjechië maakt deel uit van de Lotus Cup Europe, waaraan Van der Kooi voor het vierde seizoen meedoet. Een standaardonderdeel van iedere wedstrijd is een verplichte tankstop van vijf minuten en/of rijderswissel tussen de dertigste en vijftigste minuut. De Nederlandse importeur reed in een Lotus Exige Cup en gaat na twee races aan de leiding in het Lotus Cup Europe klassement. In het weekeinde van 7 en 8 juli wordt de derde race verreden, op het Duitse circuit van Hockenheim.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van der Kooi aan kop in Lotus Cup - Automobielmanagement.nl

Van der Kooi aan kop in Lotus Cup

De Nederlandse Lotus-importeur Willem van der Kooi heeft afgelopen weekeinde de 100 Mijl van Brno gewonnen.

De race in Tsjechië maakt deel uit van de Lotus Cup Europe, waaraan Van der Kooi voor het vierde seizoen meedoet. Een standaardonderdeel van iedere wedstrijd is een verplichte tankstop van vijf minuten en/of rijderswissel tussen de dertigste en vijftigste minuut. De Nederlandse importeur reed in een Lotus Exige Cup en gaat na twee races aan de leiding in het Lotus Cup Europe klassement. In het weekeinde van 7 en 8 juli wordt de derde race verreden, op het Duitse circuit van Hockenheim.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding