Renault investeert tien miljoen in Scandinavië

Het doel is het marktaandeel in vijf jaar op te voeren van vier naar zeven procent.

Renault opent een eigen distributiecentrum in Stockholm voor de markt in Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Het Franse bedrijf stelt in totaal 165 mensen aan in de regio. Renault's personenwagens worden al sinds 1982 verkocht door een joint venture met Volvo. Maar topman Carlos Ghosn wil de verkoop op een aantal sleutelmarkten in eigen hand nemen om de wereldwijde verkopen met zeker achthonderdduizend wagens te kunnen opvoeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault investeert tien miljoen in Scandinavië - Automobielmanagement.nl

Renault investeert tien miljoen in Scandinavië

Het doel is het marktaandeel in vijf jaar op te voeren van vier naar zeven procent.

Renault opent een eigen distributiecentrum in Stockholm voor de markt in Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Het Franse bedrijf stelt in totaal 165 mensen aan in de regio. Renault's personenwagens worden al sinds 1982 verkocht door een joint venture met Volvo. Maar topman Carlos Ghosn wil de verkoop op een aantal sleutelmarkten in eigen hand nemen om de wereldwijde verkopen met zeker achthonderdduizend wagens te kunnen opvoeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding