Subaru scoort met klanttevredenheid

Subaru heeft hoge ogen gegooid bij onderzoeken in Duitsland en Zweden naar de tevredenheid van automobilisten.

In de tweejaarlijkse peiling door de Fachhochschule Gelsenkirchen en de ADAC won Subaru zowel bij de algemene klanttevredenheid als bij de tevredenheid over de merkdealer. In de categorie ‘Tevredenheid over het product’ eindigde Subaru als tweede, achter Porsche. In een grootscheepse, jaarlijkse enquête in Zweden werd zesduizend bezitters van auto’s uit de periode 2000-2006 gevraagd om te oordelen over hun wagen, de dealer en de loyaliteit jegens hun automerk. De hieruit voortgekomen AutoIndex 2007 noemt Subaru het merk met de hoogste klantentevredenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Subaru scoort met klanttevredenheid - Automobielmanagement.nl

Subaru scoort met klanttevredenheid

Subaru heeft hoge ogen gegooid bij onderzoeken in Duitsland en Zweden naar de tevredenheid van automobilisten.

In de tweejaarlijkse peiling door de Fachhochschule Gelsenkirchen en de ADAC won Subaru zowel bij de algemene klanttevredenheid als bij de tevredenheid over de merkdealer. In de categorie ‘Tevredenheid over het product’ eindigde Subaru als tweede, achter Porsche. In een grootscheepse, jaarlijkse enquête in Zweden werd zesduizend bezitters van auto’s uit de periode 2000-2006 gevraagd om te oordelen over hun wagen, de dealer en de loyaliteit jegens hun automerk. De hieruit voortgekomen AutoIndex 2007 noemt Subaru het merk met de hoogste klantentevredenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding