Kroymans stelt doelstellingen Duitse dealers bij

Kroymans verlaagt de afzetdoelstelling voor zijn Duitse dealers.

Dit berichtte het Duitse vakblad Automobilwoche . In plaats van twintigduizend auto’s zullen dit jaar 18,5 duizend nieuwe en gebruikte auto’s aan de man worden gebracht, zo is de verwachting. In Duitsland heeft de consument op dit moment een geringe koopbereidheid, iets waar de hele Duitse autobranche over klaagt. Kroymans heeft vorig jaar geen goed jaar gehad, met name door de sterk tegenvallende belangstelling voor het Amerikaanse merk Cadillac waar het bedrijf importeur voor Europa van is. Maar het bedrijf heeft er het volste vertrouwen in dan dit jaar wel met een plus kan worden afgesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kroymans stelt doelstellingen Duitse dealers bij - Automobielmanagement.nl

Kroymans stelt doelstellingen Duitse dealers bij

Kroymans verlaagt de afzetdoelstelling voor zijn Duitse dealers.

Dit berichtte het Duitse vakblad Automobilwoche . In plaats van twintigduizend auto’s zullen dit jaar 18,5 duizend nieuwe en gebruikte auto’s aan de man worden gebracht, zo is de verwachting. In Duitsland heeft de consument op dit moment een geringe koopbereidheid, iets waar de hele Duitse autobranche over klaagt. Kroymans heeft vorig jaar geen goed jaar gehad, met name door de sterk tegenvallende belangstelling voor het Amerikaanse merk Cadillac waar het bedrijf importeur voor Europa van is. Maar het bedrijf heeft er het volste vertrouwen in dan dit jaar wel met een plus kan worden afgesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding