Nederlandse handelsreis naar auto-industrie Rusland

Nederlandse ondernemers die contact willen maken met de snel groeiende Russische automobielindustrie kunnen zich inschrijven voor een handelsreis, die plaatsvindt in oktober.

De missie is speciaal gericht op bedrijven in de automobielindustrie, zowel productie als dienstverlening, en aanverwante sectoren. Te denken valt aan toelevering, trailerbouw, metaal- en kunststofverwerkende bedrijven, engineering & design, transport, distributie en logistieke dienstverlening. Er worden in Rusland drie gebieden bezocht: de regio Nizhniy Novgorod (waar onder meer producent GAZ is gevestigd), Tatarstan (vrachtwagenproducent Kamaz) en Samara (Avtogaz en GM). Daarnaast wordt tijdens de handelsmissie aandacht geschonken aan de regio’s St. Petersburg en Moskou. De activiteiten bestaan uit een collectief gedeelte, een individueel deel en een matchmaking event om contact te leggen met lokale ondernemers. De organisatie is in handen van FIER, in samenwerking met NEVAT, in opdracht van de EVD (agentschap van het ministerie van Economische Zaken). Rusland bouwt in rap tempo een automotive industrie en toeleverketen op. Het gaat daarbij zowel om bestaande (professionaliserende) autoproducenten c.q. toeleveranciers als om zich nieuw vestigende buitenlandse OEM’s en toeleveranciers. De organisatie FIER ondersteunt bedrijven bij bedrijfseconomische vraagstukken, business development en overige bedrijfskundige aspecten. Meer informatie staat op www.fier.net/russia . Via deze website kunnen bedrijven zich ook inschrijven als geïnteresseerde. Op dinsdag 10 juli 2007 vindt in Den Bosch een voorlichtingsbijeenkomst plaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nederlandse handelsreis naar auto-industrie Rusland - Automobielmanagement.nl

Nederlandse handelsreis naar auto-industrie Rusland

Nederlandse ondernemers die contact willen maken met de snel groeiende Russische automobielindustrie kunnen zich inschrijven voor een handelsreis, die plaatsvindt in oktober.

De missie is speciaal gericht op bedrijven in de automobielindustrie, zowel productie als dienstverlening, en aanverwante sectoren. Te denken valt aan toelevering, trailerbouw, metaal- en kunststofverwerkende bedrijven, engineering & design, transport, distributie en logistieke dienstverlening. Er worden in Rusland drie gebieden bezocht: de regio Nizhniy Novgorod (waar onder meer producent GAZ is gevestigd), Tatarstan (vrachtwagenproducent Kamaz) en Samara (Avtogaz en GM). Daarnaast wordt tijdens de handelsmissie aandacht geschonken aan de regio’s St. Petersburg en Moskou. De activiteiten bestaan uit een collectief gedeelte, een individueel deel en een matchmaking event om contact te leggen met lokale ondernemers. De organisatie is in handen van FIER, in samenwerking met NEVAT, in opdracht van de EVD (agentschap van het ministerie van Economische Zaken). Rusland bouwt in rap tempo een automotive industrie en toeleverketen op. Het gaat daarbij zowel om bestaande (professionaliserende) autoproducenten c.q. toeleveranciers als om zich nieuw vestigende buitenlandse OEM’s en toeleveranciers. De organisatie FIER ondersteunt bedrijven bij bedrijfseconomische vraagstukken, business development en overige bedrijfskundige aspecten. Meer informatie staat op www.fier.net/russia . Via deze website kunnen bedrijven zich ook inschrijven als geïnteresseerde. Op dinsdag 10 juli 2007 vindt in Den Bosch een voorlichtingsbijeenkomst plaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding