Autobinck neemt importschappen Hyundai over in Hongarije én Slovenië

De AutoBinck Holding heeft het importschap van Hyundai overgenomen van Hyundai Motor Hungary Kft in Hongarije én Hyundai Avto Trade d.o.o. in Slovenië.

De nieuwe naam van het Hongaarse importeursbedrijf van Hyundai in Boedapest is Hyundai Holding Hungary Kft. Naast het importschap van Hyundai in Hongarije en het dealerbedrijf in Boedapest neemt AutoBinck Holding N.V. het bestaande dealernetwerk van in totaal 26 dealerschappen, evenals 30 service outlets, over. In Slovenië neemt AutoBinck Holding N.V. naast het importschap van Hyundai in Slovenië en het dealerbedrijf in Ljubljana het bestaande netwerk van in totaal 32 dealerschappen over, evenals 30 geografisch over het land verdeelde service outlets.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autobinck neemt importschappen Hyundai over in Hongarije én Slovenië - Automobielmanagement.nl

Autobinck neemt importschappen Hyundai over in Hongarije én Slovenië

De AutoBinck Holding heeft het importschap van Hyundai overgenomen van Hyundai Motor Hungary Kft in Hongarije én Hyundai Avto Trade d.o.o. in Slovenië.

De nieuwe naam van het Hongaarse importeursbedrijf van Hyundai in Boedapest is Hyundai Holding Hungary Kft. Naast het importschap van Hyundai in Hongarije en het dealerbedrijf in Boedapest neemt AutoBinck Holding N.V. het bestaande dealernetwerk van in totaal 26 dealerschappen, evenals 30 service outlets, over. In Slovenië neemt AutoBinck Holding N.V. naast het importschap van Hyundai in Slovenië en het dealerbedrijf in Ljubljana het bestaande netwerk van in totaal 32 dealerschappen over, evenals 30 geografisch over het land verdeelde service outlets.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding