BMW op weg naar recordjaar

BMW lijkt op weg naar een recordjaar.

In de eerste helft van dit jaar werden 730.285 BMW's, Mini's en Rolls-Roycen verkocht, 4,6 procent meer dan in 2006. De verkopen lijken echter in een hogere versnelling te komen, want in de maand juni werd met 150.285 wagens een toename van 15 procent geboekt. De groei is volgens BMW vooral te danken aan de nieuwe modellen in de X5-serie en bij de Mini.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BMW op weg naar recordjaar - Automobielmanagement.nl

BMW op weg naar recordjaar

BMW lijkt op weg naar een recordjaar.

In de eerste helft van dit jaar werden 730.285 BMW's, Mini's en Rolls-Roycen verkocht, 4,6 procent meer dan in 2006. De verkopen lijken echter in een hogere versnelling te komen, want in de maand juni werd met 150.285 wagens een toename van 15 procent geboekt. De groei is volgens BMW vooral te danken aan de nieuwe modellen in de X5-serie en bij de Mini.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding