Ford meest gestolen in België

Ford is het populairste merk bij het gilde van de Belgische autodieven.

Volgens gegevens van de federale politie werden in België vorig jaar 12.042 auto's gestolen waarvan 2.841 Fords. De kans dat je Ford wordt gestolen is daarmee 6,8 procent op de duizend auto's. Tweede en derde op de lijst van meest-gestolen merken zijn Volkswagen en Opel. Vorig jaar werden in België ook 2.019 vrachtwagens, 1.929 motoren, 175 landbouwvoertuigen, 36 bussen en twee ambulances gestolen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ford meest gestolen in België - Automobielmanagement.nl

Ford meest gestolen in België

Ford is het populairste merk bij het gilde van de Belgische autodieven.

Volgens gegevens van de federale politie werden in België vorig jaar 12.042 auto's gestolen waarvan 2.841 Fords. De kans dat je Ford wordt gestolen is daarmee 6,8 procent op de duizend auto's. Tweede en derde op de lijst van meest-gestolen merken zijn Volkswagen en Opel. Vorig jaar werden in België ook 2.019 vrachtwagens, 1.929 motoren, 175 landbouwvoertuigen, 36 bussen en twee ambulances gestolen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding