Uitstekende eerste helft 2007 voor Fiat Group Automobiles

Met een totaal van 695.766 geregistreerde personenauto’s komt het Europese marktaandeel van de totale Fiat Groep over het eerste halfjaar van 2007 uit op 8,2 procent.

In een licht dalende Europese totaalmarkt ziet Fiat wederom haar verkopen stijgen. De resultaten over de eerste zes maanden van 2007 zijn positief vergeleken bij dezelfde periode vorig jaar. Fiat Group bereikte een marktaandeel van 8,2 procent waarmee ze haar verkopen met maar liefst 7,2 procent zag stijgen. Kijken we specifiek naar het grootste volumemerk binnen de groep, Fiat, dan zien we dat in de eerste zes maanden 538.804 Fiats werden geregistreerd (8,2 procent meer dan in eerste halfjaar 2006). Hiermee is Fiat de grootste stijgers onder de belangrijke fabrikanten. Lancia noteerde een verkoopstijging van 6,9 procent procenten Alfa Romeo van 1,4 procent. De registraties van overige merken van de Fiat Group (Ferrari en Maserati) stegen met 7,7 procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Uitstekende eerste helft 2007 voor Fiat Group Automobiles - Automobielmanagement.nl

Uitstekende eerste helft 2007 voor Fiat Group Automobiles

Met een totaal van 695.766 geregistreerde personenauto’s komt het Europese marktaandeel van de totale Fiat Groep over het eerste halfjaar van 2007 uit op 8,2 procent.

In een licht dalende Europese totaalmarkt ziet Fiat wederom haar verkopen stijgen. De resultaten over de eerste zes maanden van 2007 zijn positief vergeleken bij dezelfde periode vorig jaar. Fiat Group bereikte een marktaandeel van 8,2 procent waarmee ze haar verkopen met maar liefst 7,2 procent zag stijgen. Kijken we specifiek naar het grootste volumemerk binnen de groep, Fiat, dan zien we dat in de eerste zes maanden 538.804 Fiats werden geregistreerd (8,2 procent meer dan in eerste halfjaar 2006). Hiermee is Fiat de grootste stijgers onder de belangrijke fabrikanten. Lancia noteerde een verkoopstijging van 6,9 procent procenten Alfa Romeo van 1,4 procent. De registraties van overige merken van de Fiat Group (Ferrari en Maserati) stegen met 7,7 procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding