Zesde zelfmoord bij Peugeot-Citroen

Bij PSA, het Franse moederbedrijf van Peugeot-Citroen, is voor de zesde keer een zelfmoord-geval ontdekt.

Een werknemer werd maandag dood aangetroffen in het logistieke centrum van het autobedrijf in Mulhouse. Sinds begin dit jaar hebben vier andere werknemers in Mulhouse en een in Charleville eveneens zelfmoord gepleegd. Het nieuwe geval komt nog geen twee weken nadat PSA als eerste maatregel een speciaal noodnummer heeft ingesteld om gestresste werknemers te helpen. Vorige week kwam bovendien de werkgroep van psychologische deskundigen die door PSA is aangesteld voor het eerst bijeen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zesde zelfmoord bij Peugeot-Citroen - Automobielmanagement.nl

Zesde zelfmoord bij Peugeot-Citroen

Bij PSA, het Franse moederbedrijf van Peugeot-Citroen, is voor de zesde keer een zelfmoord-geval ontdekt.

Een werknemer werd maandag dood aangetroffen in het logistieke centrum van het autobedrijf in Mulhouse. Sinds begin dit jaar hebben vier andere werknemers in Mulhouse en een in Charleville eveneens zelfmoord gepleegd. Het nieuwe geval komt nog geen twee weken nadat PSA als eerste maatregel een speciaal noodnummer heeft ingesteld om gestresste werknemers te helpen. Vorige week kwam bovendien de werkgroep van psychologische deskundigen die door PSA is aangesteld voor het eerst bijeen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding