Goedkope Logan blijft oprukken

Renault heeft in de eerste helft van dit jaar 159 duizend Dacia Logan's aan de man weten te brengen.

De Logan, voor Europa gemaakt in de Dacia-fabriek in Roemenië, brengt daarmee nog een beetje glans in de verder zwaar tegenvallende resultaten van de Franse fabrikant. De budgetwagen doet het niet alleen goed in lagelonenlanden maar weet ook de West-Europese koper te interesseren. Zo werden er in de eerste zes maanden van 2007 vijftienduizend verkocht in Frankrijk, achtduizend in Duitsland en vierduizend in Spanje. Renault gaat op basis daarvan de komende maanden de verkoopactiviteiten in Duitsland verder opvoeren om daar volgend jaar minstens vijftigduizend Logan's te kunnen verkopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Goedkope Logan blijft oprukken - Automobielmanagement.nl

Goedkope Logan blijft oprukken

Renault heeft in de eerste helft van dit jaar 159 duizend Dacia Logan's aan de man weten te brengen.

De Logan, voor Europa gemaakt in de Dacia-fabriek in Roemenië, brengt daarmee nog een beetje glans in de verder zwaar tegenvallende resultaten van de Franse fabrikant. De budgetwagen doet het niet alleen goed in lagelonenlanden maar weet ook de West-Europese koper te interesseren. Zo werden er in de eerste zes maanden van 2007 vijftienduizend verkocht in Frankrijk, achtduizend in Duitsland en vierduizend in Spanje. Renault gaat op basis daarvan de komende maanden de verkoopactiviteiten in Duitsland verder opvoeren om daar volgend jaar minstens vijftigduizend Logan's te kunnen verkopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding