Tata en Mahindra willen luxe Britse merken

De Indiase autofabrikanten Tata en Mahindra behoren tot de kandidaten die zich bij Ford hebben gemeld voor de overname van Jaguar en Land Rover.

Dat melden diverse internationale kranten. Ook is er interesse van enkele investeringsfondsen waaronder Cerberus dat onlangs Chrysler overnam van Daimler en One Equity Partner van de oud-topman van Ford Jacques Nasser. Door de grote belangstelling zou Ford in staat zijn de prijs voor de Britse merken behoorlijk op te drijven. Aangenomen wordt dat de Amerikanen zeker 1,3 tot 1,5 miljard euro kunnen opstrijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tata en Mahindra willen luxe Britse merken - Automobielmanagement.nl

Tata en Mahindra willen luxe Britse merken

De Indiase autofabrikanten Tata en Mahindra behoren tot de kandidaten die zich bij Ford hebben gemeld voor de overname van Jaguar en Land Rover.

Dat melden diverse internationale kranten. Ook is er interesse van enkele investeringsfondsen waaronder Cerberus dat onlangs Chrysler overnam van Daimler en One Equity Partner van de oud-topman van Ford Jacques Nasser. Door de grote belangstelling zou Ford in staat zijn de prijs voor de Britse merken behoorlijk op te drijven. Aangenomen wordt dat de Amerikanen zeker 1,3 tot 1,5 miljard euro kunnen opstrijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding