Stuivertje wisselen om koppositie

GM is Toyota in het tweede kwartaal weer voorbijgestreefd als grootste autoverkoper ter wereld.

GM verkocht in april, mei en juni wereldwijd 2,41miljoen auto's vergeleken bij 2,37 miljoen voor Toyota. GM verloor echter wel weer verder marktaandeel op de Noord-Amerikaanse markt. Over het eerste halfjaar gezien blijft Toyota wel de koppositie behouden met 4,71 miljoen verkochte wagens tegenover 4,67 miljoen voor General Motors. Verwacht wordt ook dat de Japanners op jaarbasis de grootste blijven. Toyota zelf denkt dit jaar 9,34 miljoen eenheden af te zetten terwijl General Motors aan 9,2 miljoen hoopt te komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stuivertje wisselen om koppositie - Automobielmanagement.nl

Stuivertje wisselen om koppositie

GM is Toyota in het tweede kwartaal weer voorbijgestreefd als grootste autoverkoper ter wereld.

GM verkocht in april, mei en juni wereldwijd 2,41miljoen auto's vergeleken bij 2,37 miljoen voor Toyota. GM verloor echter wel weer verder marktaandeel op de Noord-Amerikaanse markt. Over het eerste halfjaar gezien blijft Toyota wel de koppositie behouden met 4,71 miljoen verkochte wagens tegenover 4,67 miljoen voor General Motors. Verwacht wordt ook dat de Japanners op jaarbasis de grootste blijven. Toyota zelf denkt dit jaar 9,34 miljoen eenheden af te zetten terwijl General Motors aan 9,2 miljoen hoopt te komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding