Nieuw leven voor DeLorean

DeLorean Motor wil er twintig per jaar gaan bouwen.

Dat meldt AutoVisie. DeLorean komt niet met nieuwe modellen maar met de auto die midden jaren tachtig de hoofdrol speelde in de filmreeks Back To The Future. Het Amerikaanse DeLorean Motor Company nam bij het heengaan van het gelijknamige automerk de inboedel over en voorziet in zijn dagelijks bestaan met de restauratie en het onderhoud van nog rijdende DeLoreans. Maar er blijken nog zoveel onderdelen voorradig te zijn dat DeLorean Motor Company met de inmiddels opgedane ervaring weer ‘nieuwe’ auto’s wil gaan bouwen (hooguit twintig exemplaren per jaar). In 2008 moet het begin er zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw leven voor DeLorean - Automobielmanagement.nl

Nieuw leven voor DeLorean

DeLorean Motor wil er twintig per jaar gaan bouwen.

Dat meldt AutoVisie. DeLorean komt niet met nieuwe modellen maar met de auto die midden jaren tachtig de hoofdrol speelde in de filmreeks Back To The Future. Het Amerikaanse DeLorean Motor Company nam bij het heengaan van het gelijknamige automerk de inboedel over en voorziet in zijn dagelijks bestaan met de restauratie en het onderhoud van nog rijdende DeLoreans. Maar er blijken nog zoveel onderdelen voorradig te zijn dat DeLorean Motor Company met de inmiddels opgedane ervaring weer ‘nieuwe’ auto’s wil gaan bouwen (hooguit twintig exemplaren per jaar). In 2008 moet het begin er zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding