Jac Nasser naar Jaguar en Land Rover

Voormalig Ford-topman Jac Nasser is naar Engeland gevlogen om te praten met de werknemers en vakbonden bij Jaguar en Land Rover.

Met zijn investeringsbedrijf One Equity Partners is Nasser een van de belangrijkste kandidaten om de twee Britse luxe-merken over te nemen. Zoals bekend zette Ford ze onlangs in de etalage. Nasser is vooral goed bekend met Land Rover. Hij stond zelf aan de leiding toen Ford dat bedrijf zeven jaar geleden inlijfde. Analisten nemen overigens aan dat Ford gedwongen zal worden een flink belang in zijn Britse dochters te houden. Zodoende kan een nieuwe eigenaar er zeker van zijn dat de Amerikanen motoren blijven leveren voor Jaguar en Land Rover.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jac Nasser naar Jaguar en Land Rover - Automobielmanagement.nl

Jac Nasser naar Jaguar en Land Rover

Voormalig Ford-topman Jac Nasser is naar Engeland gevlogen om te praten met de werknemers en vakbonden bij Jaguar en Land Rover.

Met zijn investeringsbedrijf One Equity Partners is Nasser een van de belangrijkste kandidaten om de twee Britse luxe-merken over te nemen. Zoals bekend zette Ford ze onlangs in de etalage. Nasser is vooral goed bekend met Land Rover. Hij stond zelf aan de leiding toen Ford dat bedrijf zeven jaar geleden inlijfde. Analisten nemen overigens aan dat Ford gedwongen zal worden een flink belang in zijn Britse dochters te houden. Zodoende kan een nieuwe eigenaar er zeker van zijn dat de Amerikanen motoren blijven leveren voor Jaguar en Land Rover.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding