D'Ieteren haalt goede resultaten

De Belgische autoverkoper en -dienstverlener D'Ieteren heeft de winst over de eerste helft van 2007 met 28 procent zien toenemen naar 67,1 miljoen euro.

De omzet van de grootimporteur en het bedrijf achter Carglass, Autoglas, Budget en Avis nam met elf procent toe tot 3,1 miljard euro. D'Ieteren hoopt dit jaar een marktaandeel van twintig procent te bereiken op de verkoopmarkt voor nieuwe auto's in België waarvan het de omvang zelf op 500 duizend eenheden schat. D’Ieteren is onder meer importeur en distributeur voor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het zwakke broertje van de toko blijft autoverhuurder Avis Europe waarin D'Ieteren een belang heeft van 59,6 procent. Avis leed over de eerste jaarhelft weer een verlies van 1,3 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

D'Ieteren haalt goede resultaten - Automobielmanagement.nl

D'Ieteren haalt goede resultaten

De Belgische autoverkoper en -dienstverlener D'Ieteren heeft de winst over de eerste helft van 2007 met 28 procent zien toenemen naar 67,1 miljoen euro.

De omzet van de grootimporteur en het bedrijf achter Carglass, Autoglas, Budget en Avis nam met elf procent toe tot 3,1 miljard euro. D'Ieteren hoopt dit jaar een marktaandeel van twintig procent te bereiken op de verkoopmarkt voor nieuwe auto's in België waarvan het de omvang zelf op 500 duizend eenheden schat. D’Ieteren is onder meer importeur en distributeur voor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het zwakke broertje van de toko blijft autoverhuurder Avis Europe waarin D'Ieteren een belang heeft van 59,6 procent. Avis leed over de eerste jaarhelft weer een verlies van 1,3 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding